The PaPreFu.

31 March 2011 § 1 Comment

Atitea lucruri ai demonstrat deja, atitea cuvinte ai spus, atitea prezente (reusite si deloc) ai avut…atitea?putine, vreau sa-ti zic eu…putine pentru a lasa o urma, un dor in viata unei mase…desigur poate o plecare a ta a lasat o lipsa in viata si sufletul unei persoane…dar suntem 6 miliarde, si numarul creste (sper) in fiecare zi.sunt inca multe de facut, de spus, de privit, de urit si da, de IUBIT.

Iti poti uita trecutul, il poti primi asa cum este (sau a fost) il poti dori sa-l schimbi, dar stii prea bine ca nu poti s-o faci…nici eu nu pot.

Sunt atitea lucruri de facut si atita timp…imi place foarte mult cind cineva din familie, vreo matusa, imi spune “Doamne, cit esti de tinara, ai o viata inainte!”…si vreau sa spun ca-mi da aripi, puteri si sperante…imi da dorinta sa fac ceva, sa schimb si sa cresc…huh, cit mai am de crescut.

Avem toata viata inainte, avem mii de ore si mii de zile, zeci de ani…

Cred ca sunt putini care nu vor sa lase o urma pe Pamant, in tara sau intr-un oras, scoala, familie. Sa fii multumit de ceea ce ai facut si ce ai realizat. Avem o vesnicie inainte, putem face atitea lucruri frumoase, cu drag si cu dorinta. Faceti ceea ce doriti sa faceti, nu ceea ce trebuie!

Cite carti, emisiuni si filme sunt facute cu scopul de a-ti da puteri, de a-ti demonstra ca poti face un lucru sau altul, meriti sa ai ceea ce-ti doresti. Nu stiu daca functioneaza emisiunele cu femeia ceea care merge pe scena, citeaza Biblia, spune ca puteti face, trebuie sa aveti incredere in voi. Nu stiu daca se realizeaza ceva din cartile celea in care sunt scrise fraze pe care trebuie sa ti le spui zilnic, fraze positive, care sa-ti trezeasca crezare ca poti face orice, orice-ti doresti. Nu stiu daca te influenteaza cumva filmul cela despre o fata venita de niciunde si ajunsa acolo sus, doar prin munca si nazuinta sa. Dar pe mine ma bucura ca sunt persoane care cred in aceasta, cred rational. Nu zic de spalare de minti, ci de unele ginduri care-ti provoaca un lucru/cuvint oarecare, pe baza carora incepi sa te schimbi, sa te schimbi spre bine.

Cred in bine si rau. Cred ca este binele. Stiu ca este raul. Ma bucura ca este si raul si binele, deoarece trebuie sa fie ambele.

Trecutul e ceva rau, cred eu, dar care te ajuta mult in viitor. Viitorul e ceva foarte bun, frumos si perfect. Ti-l imaginezi asa cum ti-l doresti. Prezentul este nimic, reiesind din frazele anterioare, dar nu, nu este asa, prezentul este totul, este ceea ce esti tu acum, ce citesti acum, ce gindesti acum, iar aceasta nicidecum nu poate fi ceva “nimic”, este “totul”.

Acum gindestete la cite persoane ai vazut in viata ta, le-ai influentat cumva. Sa spunem, de exemplu, 10 mii de persoane…iar acum scoate din 6 miliarde-10 mii. Stiind matematica, iti spun ca sunt multe persoane, care sunt gata ca sa le intri in viata, sa le spui ceva si sa le schimbi cumva existenta, sau nicicum. Deci, ai multe de facut, multi de intilnit, mult de marcat. Incepe de azi, de acum.

Apropo, nu uita sa te intilnesti pe Tine, sa te faci si sa te marchezi . Nu uita de pesoana ceea care va lasa in urma ceva frumos, invato sa lase doar lucruri bune, sincere si pline de dragoste.

Traieste clipa. Invata din trecut. Spera la un viitor.

Iubeste-ti viata. Incepe a trai si nu a exista. Incepe a adauga viata anilor, si nu ani vietii.

Advertisements

§ One Response to The PaPreFu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading The PaPreFu. at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: