Femei celebre. Partenera.

15 June 2011 § 1 Comment

Partenera.

Femeia Parteneră este în mod cert sexy, dar, în primul rând, prietena bărbatului. Moneda ei forte este empatia. Este dedicată total vieţii trăită la maxim, alături de bărbatul perfect, pe care l-a făcut singură.

Pentru un exemplu excelent v-o prezint pe Jennie Jerome, mama lui Winston Churchill.

Considerată o „frumuseţe clasică”, ea era urmărită de presă. După ce a învârtit pe degete mai mulţi aristocraţi, la vârsta de 19 ani îl alege pe Randolph Churchill, pe care l-a ridicat până la ministrul al finanţelor dintr-un aspirant cu şanse slabe.

„Avea o privire mai mult de panteră decât de femeie, dar cultivată, nu sălbatică…”spunea Lordul d’Abernon, unul din mulţii ei admiratori.

Eroina noastră era o femeie împlinită prin propriile forţe – a fondat şi a editat o revistă literară, a scris piese de teatru şi o carte de memorii care s-au vândut foarte bine. Dar cele mai valoroase creaţii totuşi au fost soţii ei, Randolph, George Cornwallis-West, Montagu Porch, ultimii doi având jumătate din vârsta ei, pe care i-a modelat, transformându-i în bărbaţi.

“Pentru a fi fericită în viaţă, ai nevoie de un om pe care să-l iubeşti, de un lucru pe care să-l faci şi de ceva pe care să aştepţi cu nerăbdare” Jennie, numită şi Lady Randolph Churchill.

Daca te-a intrigat povestea ei, şi crezi că eşti o Parteneră, îţi propun să urmezi următorii paşi pentru a te îmbunătătţi sau redescoperi.

Lecţia unu: Descoperă-i virtuţile.

Acolo unde ceilalţi vedeau probleme, Jennie întrezărea un potenţial extraordinar, un exemplu fiind primul său soţ, care era puţin ridicol, cu un salariu mic, făcându-l aproape prim-ministru.

Ea niciodată nu vedea partea goală a paharului, înţelegea adevărata valoare a omului, fără mari silinţe. Partenera este atât de convinsă de geniul bărbatului său, încît devine artizana succesului său – femeia fără de care el avea dor jumătate din realizările sale.

Lecţia a doua: Împărtăşeşte-i pasiunile.

Dacă lui îi plac maşinile, informeazăte despre ceea ce este un carburator. Devină una cu el, susţine-l şi surprinde-l cu ceea ce el nu ştie despre ceva ce-i place.

Lecţia a treia: Lasă-l să strălucească.

Un bărbat “nu este înclinat să fie foarte tandru cu o femeie care tocmai l-a bătut la tenis ori golf, pe propriul teren”. Partenera este maestră în a-şi masca propriile talente pentru a-şi atinge scopurile.

În loc să caute apreciere, femeia Parteneră face glume pe seama ei sau atribuie propriile succese norocului ori unei zile deosebit de bune. Ea renunţă la jocul ei, dacă trebuie.

Lecţia a patra: Zâmbeşte…orice-ar fi.

Partenera reuşeşte să transforme o situaţie dificilă într-un succes, pentru ea şi pentru toţi ceilalţi. Cu puţină joie de vivre(bucurie de viaţă)ajungi departe, foarte departe.

Lecţia a cincea: Arată-te disponibilă.

În timpul căsătoriei şi în afara acesteia, între mariaje, Jennie a avut nenumăraţi admiratori, iar acest lucru nu s-a datorat faptului că a făcut pe inaccesibila. Partenera este lipsită de ambiguităţi. 

Mama ei spunea “Niciodată nu dojeniţi un bărbat, pentru că va pleca acolo unde nu este dojenit”, şi putem spune cert, ca Jennie i-a urmat cu sfinţenie sfatul.

Jennie este creatorea vestitului cocktail “Manhattan”, este jucată într-un serial, şi putem spune cu siguranţă ca a fost o femeie extrem de atractivă, în ciuda faptului că nu era prea frumoasă (a se vedea poza).

 

 

Advertisements

Tagged:

§ One Response to Femei celebre. Partenera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Femei celebre. Partenera. at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: