Femei celebre. Pisicuţa sexy.

16 June 2011 § 2 Comments

Pisicuţa sexy.

Atunci când ea este în priajmă, celelate femei nu au nici cea mai mică şansă. Talentul de a excita al Pisicuţei sexy este atât de puternic, încât elimină orice gând raţional din mintea unui bărbat. „Inocenţa” suscită în el dorinţa de a fi protector.

Cel mai bun model, este desigur Marilyn.

Ah, Marilyn. Născută Norma Jean Baker, fiica unei mame bolnave mintal şi a unui tată pe care nu l-a cunoscut niciodată, Marilyn a trecut prin mai multe orfelinate, dorindu-şi o iubire pe care nimeni nu i-o dădea. Ascensiunea ei în filme a fost mai grea decât îti imaginezi, a avut nenumărate roluri mici, studiourile au anulat contractele cu ea, iar nud-urile aproape că i-au distrus cariera. Ea a jucat în 29 de filme, primind mai multe scrisori de la fani decât văzuse Hollywood-ul vreodată. Plină de contradicţii, era neajutorată, şi în acelaţi timp, agresivă sexual, copilăroasă şi mămoasă, prostuţă dar perfect conştientă de efectul pe care-l producea.

Dacă simţi o asemănare între tine şi Marilyn, poţi urma lecţiile sale, pentru a deveni o adevărată Pisicuţă sexy.

Lecţia unu: Arată-te neajutorată.

Nici un bărbat nu putea să reziste ispitei de a intra în jocul manipulator al lui Marilyn, chiar dacă ea cerea permisiunea şi pentru a se da jos din pat. Nu contează dacă el ştie că eşti capabilă să te descurci şi singură. Va fi fericit să te ajute, aşadar lasă-i impresia că te afli sub aripa sa protectoare.

Lecţia a doua: Mişcă-ţi şoldurile atunci când mergi.

Concentrează-te asupra manerei în care mergi, adică liber şi fluid. Ca întotdeauna practica duce la perfecţiune, şi curând, îţi vei ondula şoldurile ca cele mai grozave Pisicuţe sexy.

Lecţia a treia: Poartă haine albe şi strâmte.

Între inocenţa de copil şi femeia sigură pe ea, Pisicuţa sexy stabileşte un echilibru precar, având grijă să nu cadă niciodată în vulgaritate. Printre hainele anilor ’50 poţi descoperi secretul frumuseţii. Ţine minte că tu eşti fata care face ca păcatul să aibă un gust dulce.

Lecţia apatra: Spune-ţi trista poveste.

Povestea lui Marilyn despre orfelinate, o mamă bolnavă mintal şi nişte rubedenii desfrânate a fost întotdeauna de efect, deşi a sunat diferit la fiecare relatare. Prin povestea ei îngrozitor de tristă, Pisicuţa urmăreşte să inspire posibilitatea salvării, scoţând la iveală eroismul fiecărui bărbat.

Lecţia a cincea: Arată-te mereu gata pentru sex.

Întotdeauna curată, parfumată şi âmbrăcată provocator, Pisicuţa sexy niciodatam nu arată mult prea dichisită. Niţică „dezordine” sporeşte imaginea disponibilităţii sexuale. Limbajul trupului este foarte elocvent.

Lecţia a şasea: „Regizează” accidente vestimentare.

Nu există încântare mai pură pentru un bărbat decât ţinuta unei femei care dezvăluie, dintr-odată, zone altminteri acoperite. Atunci când eşti victima fericită a unei rafale de vânt, aminteşte-ţi că trebuie să pari surprinsă şi jenată ca o copilă. O mică doză de modestie şi candoare este crucială.

Advertisements

§ 2 Responses to Femei celebre. Pisicuţa sexy.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Femei celebre. Pisicuţa sexy. at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: