Femei celebre. Mama.

18 June 2011 § Leave a comment

Mama.

El este învăţat să tânjească după mama de la naştere şi până la moarte. Femeia care nu este percepută ca o ameninţare, până când nu-ţi fură iubitul. Răsfăţând copilul din bărbat, Mama „cultivă” un bărbat devotat.

O adevărată Mamă este considerată Wallis, ducesa de Windsor, o creme de la creme.

Bessie Wallis Warfield nu era niciodată prostuţă în faţa băieţilor. Atenţia ei sinceră, îi făcea să se simtă ca un grup de tineri foarte talentaţi.

Lecţiile pe care le poţi învăţa de la Wallis sunt următoarele.

Lecţia unu: Divinizează nevoile lui cele mai ascunse.

Indifereant de cine este alesul tău, Mama mereu vede un bărbat în el. Dezvoltă-ţi acel faimos al şaselea simţ matern – ascultându-i nu doar cuvintele, ci şi ceea ce el poate a omis să spună.

Lecţia a doua: Fii pervesă şi sexy.

Conform fabricii de zvonuri, Wallis a fost: prostituată, hermafrodită, bărbat şi sadomasochistă,(nu e de mirare, pentru că are un chip mai ciudat, diferit de cel al unei femei frumoase).

Seducătoarea care satisface nevoile ascunse ale bărbatului ştie cum să spună „noapte bună” pe un anumit ton. Mama nu roşeşte când el vrea să-şi pună în practică fanteziile sale mai stranii.

Lecţia a treia: Ţine-l în frâu.

Seducătoarea Mamă are un simţ fin a ceea ce este bine şi ceea ce este rău. Acşionează din pură convingere, nu dintr-o dorinţă de a controla.

Lecţia a patra: Orchestrează spectacolul.

Mama ştie exact cum să uşureze munca „şefului”. De fapt, el se întreabă cum a reuşit să se descurce până la apariţia ei. Ca Mamă în devenire, vei avea grija ca el niciodată să nu să se ducă la spălătorie, sau să achite vreo factură întârziată.

Lecţia a patra: Crează un cămin perfect.

Fă-l să se simtă ca acasă. Fă-l să se simtă ca şeful casei. Dacă drumul spre inima unui bărbat trece prin stomacul lui, atunci hrăneşte-ţi iubirea cu mâncare, şi ai grijă ca în frigider să fie ceea ce-i place lui, pe lângă iaurturile tale degrasate. Menţionez că Wallis era extrem de slabă, convinsă de faptul că „o femeie nu poate fi prea bogată sau prea slabă”(eu ca iubitoare de femei feminine, nu sunt de acord cu aceasta).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Femei celebre. Mama. at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: