cica titlu.

12 August 2011 § 10 Comments

Te sufoci de caldura universului?

Te simti cumva nerabdator din cauza… din ce cauza, naiba sa te ia, esti nerabdator? Nu ai vazut asa ceva demult? Sau iti e dor? Sau nu ai gustat nimic ceva asemanator? Si va trece putin mai repede decit te astepti.

Cica universul e alb, iar tu esti un punctisor negru mic, doar daca nu ai parul blond sau carunt…sau daca nu esti chel. Si daca esti chel, cum mama dracului, sa-ti fie cald?

Cica mergi pe drum si vezi un leu si-ti e rusine sa-l ridici. Pai, in copilarie, te bucurai de parca gaseai o pereche de pantofi la reducere, marimea ta.

Cica faci ordine in calculator, cosi maiouri si calci o pereche de pantaloni, care paliubomu nu se calca, doar ca sa faci ceva, sa ai un sens ca stai acasa.

Cica fumezi ca fumeaza toti prietenii tai. Cica trebuia sa pun prietenii in ghilimele, dar mie lene.

Si nu, nu fumezi tigari de 7 lei, da de acelea de 37…nu e deajuns ca platesti pentru otrava, dar inca iti cumperi otrava mai buna, mai filtrata.

Cica ti-e cum oarecum sa iei banutii de la rest, sa faci observatii la nebunii din rutiera care vb mai tare decit cinta muzica in urechi, la volumul maxim.

Cica mergi pe drum si vezi o prapastie…si cica iti zimbeste si-i cam somn si cam casca…si-ti face loc sa intri, deschide o gura…tu numai fa un pas.

Si cica esti mai presus de generatia de aur, de copii pierduti, cica tu stii multe, esti voluntar, participi la flashmob-uri si esti membru in multe organizatii. Cica ai un viitor mai stabil, prieteni mai curati si minte mai echilibrata. Cica scrii articole destepte pe blog si nu apesi accept la comentarii care nu te avantajeaza. Cica esti viitorul tarii, in care arde dorinta de a pleca din mizerie , mult mai mare decit in acei care n-au legaturi cu voluntariatul si seminare si proiecte pentru tineri de promovare a culturii moldave, care sa spunem cinstit inca e cam taranca, saracuta noastra cultura tarancuta.

Si cica eu mi-am dorit sa scriu o poezie, dar s-a primit ceva mai sincer.

§ 10 Responses to cica titlu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading cica titlu. at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: