Sincer.

2 July 2012 § 1 Comment

Ar fi ceva de păcat mare ca tu să nu ai vreo dorinţă.

Dacă tu nu ai avea vreo dorinţă, atunci ar trebui pur şi simplu să o alcătuieşti şi să te prefaci frumos că este ceea ce ţi-ai dorit mai mereu. Şi atunci…şi atunci tot universul împreună cu mine vor face imposibilul pentru a ţi se îndeplini dorinţa nedorită.

Persoanele ca şi tine nu pot avea dorinţe umile sau inutile. Persoane ca tine nu sunt, de aceea dorinţele tale sunt primordiale nu numai pentru univers, ci şi pentru mine. Pentru că nu sunt persoane ca şi tine. Şi nu sunt dorinţe ca şi ale tale, pe care măcar nici nu le ai.

Şi atunci de ce dorinţa ta trebuie să fie una mare şi una care să vizeze pacea pe pămînt şi căldura în suflete? De ce aceste ale tale dorinţe, pardon…de ce această a ta dorinţă, care nici nu există să nu vizeze doar un mic motiv de a fi tu fericit. Dorinţa trebuie să fie egoistă, pentru că dacă dorinţa nu este egoistă, atunci cu siguranţă nu este sinceră. Da, ţi-o spun eu, acea care şi-a pus dorinţe şi pentru tine şi mai ales atît de egoiste.

Şi totuşi pesoanele ca tine nu ar trebui să trăiască fără dorinţe. Cel puţin, ar trebui să-ţi alcătuieşti o dorinţă, ca eu să am ce face.

credo.

§ One Response to Sincer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Sincer. at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: