Arina

14 August 2012 § 3 Comments

Cînd am cunoscut-o pe Arina, ea avea părul lung şi blond. A doua zi cînd am văzut-o era tunsă şi neagră la cap. Stranie.

Arina vorbea foarte mult şi rîdea în gura mare. Era iritantă pentru că vorbea mult, dar simpatică pentru că rîdea cu gust. Stranie.

Arina purta haine frumoase, vechi, pe care le combina ca femeile prim-miniştrilor sau ca prostituatele ieftine. Îi stătea bine şi aşa şi aşa.

Arina fuma ţigări scumpe, pentru că îşi permitea. Prima ce-şi comanda undeva erau ţigări, chiar dacă avea jumate de pachet în geantă. Ea spunea “că arată bine şi îmi permit”. O singură dată nu şi-a permis şi ne-a amăgit că nu fumează de trei zile, s-a lăsat. În următoarea zi fuma ţigări scumpe.

Arina nu plăcea femeile care se bronzau topless pe plajă pentru că avea cinci motive: sunt proaste, îi rău pentru reputaţie, îi rău pentru piele, îi rău pentru viitorul copil şi sunt proaste.

Arina citea foarte mult, aşa că îţi putea spune cine şi de la cine a plagiat. Cînd citea, i se mişcau frumos buzele şi fruntea-i mereu era mult prea luminoasă pentru ce-i ce nu ştiau ce se ascunde după ea.

Arina era îndrăgostită de doi ani de un bărbat cu şaişpe ani mai mare decît ea. Bărbatul era îndrăgostit de Arina de vreo patru ani. Amîndoi erau prea buni şi prea sinceri ca să recunoască utopia.

Arina era stranie şi totuşi, eu am cunoscut-o pe Arina şi mi-a plăcut de ea.

Advertisements

§ 3 Responses to Arina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Arina at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: