#priNeamt 2014

1 September 2014 § 2 Comments

Eu mereu sunt bucuroasă să plec în România. România e o țară foarte frumoasă, cu multe orașe minunate, diverse, colorate, cu locuri care trebuiesc vizitate, de aceea, plec mereu cu entuziasm în România, iar când mai sunt invitată ca blogger, bucuria mea crește. Nu trebuie să faci rezervări, să cauți adrese, totul este făcut pentru tine, ghidul se pregătește, iar tu trebuie doar să fii atentă la tot. Minunat!

Tot infotrip-ul la care am fost invitată va putea fi urmărit cu hashtag-ul #priNeamt pe rețelele: Facebook, Instagram, Twitter, Google sau aici, de pe toate platformele unde vor fi postate informații despre acest eveniment.

PRINEAMT-COVER

Evenimentul, o inițiativă lăudabilă organizată în România și care ar trebui urmată și de ai noștri, este organizat pentru a treia oară de Eventur, o agenție de organizare a evenimentelor și consultanță în domeniul social media. Organizatorii, Alex Filip și Toma Nicolau, au inițiat proiectul cu scopul de a promova online județul Neamț.
În cadrul acestui infotrip vor participa 60 de bloggeri. 60! Cine la noi ar organiza așa ceva cu bloggeri din Republica Moldova, România și Marea Britanie? Frumos, nu? Toți acești bloggeri vor fi plimbați 450 de km #priNeamt în decursul a unei săptămâni, de pe 5 pe 11 septembrie.
Evenimentul începe cu un curs, organizat absolut gratis pentru toți doritorii, pentru cei interesați în turism și marketing online. Eu țin neaparat să particip, oarecum e și domeniul meu de marketing, așa că totul pare foarte interesant. Conferința va fi organizată în Piatra Neamț, de aceea daca am oameni care mă citesc de acolo, trebuie să vă înscrieți aici pentru a participa absolut gratuit.

De asemenea, vom participa la Festivalul Filmului de Piatră, care în weekend va fi chiar în Piatra Neamț. Eu prima dată aud de acest festival, pentru că în Moldova el încă nu a ajuns, de aceea, curiozitatea mea este și mai mare.

Pozele vor fi extraordinare, de aceea urmăriți-ne cu cea mai mare atenție 🙂

Detalii despre întreg evenimentul vedeți pe această adresă.

5-11 septembrie 2014. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy

Organizator: Eventur Bucharest.
Powered by Petrom Romania.
Parteneri principali:

Autoritatea Națională pentru Turism, Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț, Hotel Bistrița din Durău, Blue Air și Autoboca Rent-a-car.

Advertisements

Tagged: , , , ,

§ 2 Responses to #priNeamt 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading #priNeamt 2014 at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: