Fără ei, #priNeamt-ul nu ar exista!

19 September 2014 § Leave a comment

„De acord cu tine, România este o țară frumoasă. Iar zona Neamț, și mai și…”

Această replică am primit-o de la Mirela Apetrei, gazda noastră de la Pensiunea Aristocratis, un loc minunat la care gașca noastră de bloggeri de #priNeamt a fost primită cu multă atenție. Dar despre localuri și pensiuni am să vă spun mai încolo.
Acest mic dialog a fost inițiat de mine, în articolul precedent în care am anunțat că plec într-un infotrip #priNeamt și în care m-am exprimat foarte entuziasmată de această experiență.

Cum am mai spus, am participat la cel mai mare proiect de promovare online a unui județ din România – #priNeamt, organizat  de Eventur Bucharest și anume: Toma Nicolau și Alex Filip. Acești băieți, foarte bravo, de altfel, își iubesc județul într-atât de mult încât organizează, pentru al treilea an consecutiv, evenimentul, care în fiecare an se bucură de un mare succes în România și nu doar. Pentru acest an, băieții și-au propus să mărească amploarea proiectului și să cheme bloggeri din Republica Moldova, Italia, Anglia, SUA, Belgia și Brazilia. Și le-a reușit!
O performanță deosebită de a strânge împreună 60 de bloggeri din mai multe țări, de a le organiza un program pentru 7 zile și de a le arăta ce frumos e la ei acasă!

În prima zi a acestui eveniment, pe 5 septembrie a fost organizată o conferință pe marketing și turism, la care am avut posibilitatea de a asculta specialiști cu sfaturi și critici adresate promovării turismului românesc, dar și experiențe reale din exemplele conacelor Polizu și Archia. Mai detaliat despre conferință a scris Carmina Nitescu.IMG_7189

O altă experiență de care am avut parte a fost Festivalul Filmului de Piatră, organizat doar din munca voluntarilor. Am fost la doar două proiecții de film, însă festivalul a uimit prin diversitatea și multitudinea filmelor înscrise și prezentate. Toma Nicolau a menționat că acesta i-a dat orașului un vibe drăguț. Eu îl susțin aici, pentru că Piața Libertății și Platoul Cozla a fost plină de tineri și emoții pozitive, iar acest lucru, eu cred, că e ceva important într-un oraș.IMG_7276

Pe tot parcursul zilelor de 5-11 septembrie, am fost plimbați prin județ cu mașinuțele de la Autoboca, un moment foarte important și uimitor pentru mine ca viitor marketolog, dar ca și simplu cetățean al Republicii Moldova 😀 Nu știu nici o companie de acasă, care să-ți ofere 14 mașini pentru o săptămână și să te asigure în așa măsură din punct de vedere logistic. Frumos, nu? Plus că Alexandra Huștiu, directorul marketing a companiei ne-a însoțit pe tot parcusul infotripului. Toate laudele mele pentru astfel de parteneriate!

IMG_7338 (2)

Minunatele mașinuțe ne-au fost umplute de cei de la Petrom România, care au fost partenerii proiectului în toate aceste trei ediții, crezând în el și oferindu-i suport de fiecare dată. În plus, am primit în dar umbrele, care pe timp de ploaie, ne vor aduce aminte cu drag de #priNeamt!

Bloggerii din străinătate au fost aduși pe meleagurile mioritice cu ajutorul celor de la Blue Air, și tot ei cred că îi vor aduce pe bloggerii străini din anul viitor, cu siguranță, mai mulți la număr, cum a mențional Alex Filip în acest video.

Hotelul Bistrița din Durău ne-a găzduit pentru mai multe seri și ne-a alintat cu mâncăruri gustoase și activități ca să ne simțim noi bine la poalele muntelui Ceahlău. Ei avut grijă de noi, ne-au pregătit pentru urcarea pe munte, ne-au asigurat cazarea pe vârful Ceahlăului, ne-au organizat un foc de tabără și o plimbare cu vaporul pe Lacul Bicaz, l-au felicitat pe Gaben cu un tort și în ultima seara din Durău, ne-au adus un DJ tocmai din Iasi și ne-au organizat o petrecere. Eu m-aș întoarce cu siguranță la ei, pentru că se află în loc foarte frumos, oferă servicii de calitate și organizează totul (a se vedea enumerarea de mai sus :)) pentru a crește loialitatea clientului.

IMG_7661

Pensiunea Aristocratis, cea cu care am și început postarea, ne-a primit cu multă festivitate de prin drumurile noastre, că am stat la ei chiar mai mult decât a fost în plan. Ne-au întâmpinat cu niște mesaje personalizate, căutate și adaptate la ce am reușit să postăm de #priNeamt, pentru a ne băga în seamă și cred că le-a reușit. Meniul a fost delicios, locația foarte frumoasă, cu mult spațiu și chestii decorative faine. Ne-au organizat o lansare de lampinioane și ne-au lăsat numai amintiri frumoase și calde, că nu ne era a pleca de la ei.

Acestea au fost companiile care ne-au ținut companie #priNeamt și cu ajutorul cărora am reușit să descoperim locuri frumoase și unice de prin Județul Neamț, despre care voi scrie în următoarele postări. Stay tuned!

5-11 septembrie 2014. Tot ce-a fost de văzut #priNeamt – ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy 

Organizator: Eventur Bucharest.

Powered by Petrom Romania.

Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru TurismConsiliul Județean NeamțPrimăria Piatra NeamțHotel Bistrița din DurăuBlue Air și Autoboca Rent-a-car.

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Fără ei, #priNeamt-ul nu ar exista! at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: