… cimitir al poeziilor mele

7 February 2017 § Leave a comment

Mă gândeam azi la toate poveștile, la toate expresiile și cuvintele faine care s-au pierdut prin mine, care s-au uitat prin mine, care au ramas nerostite, nescrise, nestrigate. Toate acele combinații delicioase de cuvinte care nu au ajuns să-și trăiască frumusețea doar pentru că eu nu aveam pe ce să le scriu. Îmi veneau amalgam în minte, sub forma unor poezii sau a unor constelații și nu aveam pe ce să le scriu. Așa și au murit. Eu, cimitir al poeziilor mele.

Am uitat telefoanele acasă, carnete nu purtasem niciodată, am uitat să le adresez oamenilor la care am ținut atât de mult, nu mi s-a oferit ocazia să le strig sau să le articulez în șoapte sau în noapte persoanelor pe care atât de mult le-am iubit.

Nu am învățat nici până astăzi să-mi controlez imaginația, ideile, poeziile, dacă acestea au trecut, dacă nu am reușit să le prind din zbor, să le însemn undeva într-un carnet sau într-un to do list, ele s-au lăsat duse de val sau vânt.

10514510_10204058297922885_4785184874576693014_n

Și apoi vine această muțenie când încerci din nou să aduni rime ciob cu ciob și nu îți iese nici o pleașă. Numai te tai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading … cimitir al poeziilor mele at Margantzovka's Blog.

meta

%d bloggers like this: