De ce e bine să fii o femeie gonflabilă.

14 June 2011 § 4 Comments

Femeia gonflabilă este cumparată. Este cumpărată de tineri, de bătrâni, de afacerişti, de muncitori…cam de toate categoriile de bărbaţi (gonflabili).

Femeia gonflabilă nu are probleme. Ea mult nu gândeşte, nu vorbeşte, ea numai îşi face treaba (de a fi femeie gonflabilă, nu ştiu la ce treabă va-ţi gândit dvs.). Femeia gonflabilă nu se gândeşte la politică, pentru ea politica este o grădiniţă de adulţi, care în copilărie se jucau cu maşinuţele, iar acum sunt gata pentru a trece la noua etapă de joacă cu păpuşile. Femeia gonflabilă nu se gândeşte la cărţi, ea nu are treabă cu deştepţii, iar dacă are, ştie cum sa-şi ocupe gura/limba. Femeia gonflabilă nu se gândeşte la bătrâneţe, pentru ea aceasta nu există, ea mereu va fi frumoasă şi impecabilă, datorită amantului aka chirurg. Femeia gonflabilă nu are treabă cu lucrul, pentru ea toată viaţa a fost o muncă asiduă, o muncă care a facut-o, ajungând o femeie gonflabilă.

Femeia aceasta este foarte fericită, deoarece se bucură de lucruri mici. Ea se bucură de câinii care mai mult seamănă cu un şoarece, se bucură de mica iahtă a soţului, de mica vacanţă în Dubai, şi desigur de mica sa avere, de ea. Ea este femeia impecabilă, are părul lung, sprâncene desenate, aşa că niciodată nu o va durea sa-şi smulgă una, gene care sunt nişte evantae pentru persoana din faţă, o şi da, ea enorm de mult se bucură de gonflabilitatea buzelor sale. Buzele femeii gonflabile este o temă aparte, care nu trebuie analizată, deoarece acestea sunt perfecte. Cine nu şi-ar dori nişte pompe atât de roze. Cine nu şi-ar dori o faţă care pe jumate este acoperită de un OZN (obiecte zăbăloase nemaipomenite).

Unica tristeţe din viaţa femeii gonflabile este că ea nu poate avea copii. Nu că aceştia au fugit de acasă după ce s-au văzut mămica aka femeie gonflabila vie, ci pentru simplul fapt ca umflarea burţii este singura umflare atât de nenaturala, şi pentru faptul că în timpul sarcinii ar putea exploda, sau cel putin o parte gonflabilă a sa.

Femeie gonflabilă are mai multe etape în viaţa sa. Prima etapă este starea ceea când ea era negonflabilă, adică o urâţenie de se apropiau de ea numai băieţi deştepţi, dar cam sărăcuţi. A doua etapă este etapa când ea decide sa fie o femeie adevărată, adică gonflabilă, şi începe reîncarnarea, adică ea îşi lipeste păr, îşi desenează sprâncene. Dacă femeia de la început îşi umflă buzele, ea are şansa de a deveni foarte curând una dintre cele mai bune femei gonflabile din oraşul său, sau măcar din clubul de noapte, a cărui este o activă vizitatoare, mai activă chiar decât universitatea, pentru că universitatea se plăteşte iar o apariţie a ta într-un bordel este mult mai valoroasă. Şi ultima etapă, atenţionez: cea mai tragică, care nu se supune tratamentului, este a treia etapă, în care femeia gonflabilă devine membrul VIP al unui bordel, devine un OZN (un fel de ты не поверишь ходячий), si desigur cea mai vazută amantă a soţului său, devine soţie.

Pe femeia gonflabilă nu prea o doare că despre ea se spune că-i urâţică, prostuţă, pierdută. Ea nu atrage atenţie la ce spun femeile negonflabile, şi mai ales acelea care nu vorbesc de bani, haine şi cosmetică.

Atenţie: Femeile gonflabile sunt printre noi. Fiţi precaute şi mai ales precauţi.

- ooo, domnişoară permiteţi-mi să vă ajut, să vă scutur. Nu înteleg cum aţi căzut.

Tagged:

§ 4 Responses to De ce e bine să fii o femeie gonflabilă.

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading De ce e bine să fii o femeie gonflabilă. at Margantzovka's Blog.

meta