Femei celebre. Introducere.

13 June 2011 § 4 Comments

Vrei să fii seducătoare. Calităţile de seducătoare se afltă în fiecare dintre noi, iar curajul este unica cheie de a le descoperi şi elibera. La început au fost sirenele, care ademeneau bărbaţii prin cîntec, făcîndu-i  neputincioşi. Sirena de astăzi este o apartiţie misterioasă, irezistibilă şi miere în ochii bărbaţilor.

Vă gândiţi că dacă sunteţi joase, cu nasul strâmb, cu mâini scurte, ochi mici…niciodată nu o să puteţi deveni sirena de astăzi, vă gresiţi amarnic, pentru că frumuseţea te poate împedica să înveţi cum să cucereşti ceva şi cum să atragi atenţia asupra ta. Să fii frumoasă e prea uşor. Pentru a fi cu adevărat sirenă, trebuie singură sa crezi că eşti fantastic de uimitoare, chiar dacă aceasta înseamnă un salt nebunesc. Aici vine de hac încrederea, care este esenţială atunci când eşti femeie. Bărbatul mereu va crede că eşti irezistibilă doar dacă tu o vei crede şi te vei purta precum o femeie irezistibilă. Vorbind de bărbaţi, pot spune că există femei care vor atrăgea atenţia lor, mereu asupra sa. Însă cu toţii stim că bărbaţii sunt diferiţi, şi-şi doresc lucruri diferite ceea ce ne încurajează, pentru că dacă nu suntem Pisicuţa sexy, vom fi Rivala, sau Partenera. Aici mă vei întreba ce fel de pisicuţe vorbesc, însă îţi răspund imediat.

Sirenele sunt o categorie de femei mândre, pline de şarm, blândeţe şi nebun de atrăgătoare. O femeie este mai blânda decât alta, cealaltă este mai mândră, mai distantă şi aici pot spune că diferenţa calitaţilor se simte pronunţat. Şi aşa trebuie să fie, deoarece suntem 5. Suntem cinci arhetipuri de femei, clasificându-ne după dorinţa masculină trezită în urma vederii, cunoaşterii noastre.

Sirena(dorinţa masculină primară)

Zeiţa(a visa)

Partenera(a se conecta/sprijin)

Pisicuţa sexy(a crea/a procrea)

Rivala(a cuceri/a îmblânzi)

Mama(a fi protejat)

Acum că ai aflat care sunt arhetipurile de femeie/sirenă şi precis că te-ai identificat într-una din ele, voi face o mică analiză a ceea ce înseamnă fiecare dintre ele şi voi pune la dispoziţie să descoperiţi exemple specifice, ceea ce vă va impresiona, cred eu.

Tagged:

§ 4 Responses to Femei celebre. Introducere.

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading Femei celebre. Introducere. at Margantzovka's Blog.

meta